Star Performer
Napomena: Gume se isporučuju bez felgi
(Felga na slici je samo za ilustrativne svrhe.)
Star Performer

Star Performer SUV-1 235/55 ZR18 104W XL 4PR

Star Performer

Star Performer SUV-1 235/55 ZR18 104W XL 4PR

Veličina gume
235/55 ZR18 104W XL 4PR 
Dostupnost:
Na lageru
gume:
ljetnih gumaSo
Brzina:
W: Odobreno do a 270 km/h
EAN:
4717622035971
Article Number:
R-229408
Oznaka gume/ klasa učinkovitosti:
DEX:
Ocjena klijenta:
Za upite kontaktirajte nas na support​@tirendo.hr
samo
673.30 kn
Cijena po stavki, uklj. PDV
Besplatna dostava*
7 - 10 radnih dana vrijeme dostave**
14 dana diskrecijska politika povratka
Više od 100 partnerskih servisa

Dodajte proizvod za usporedbu

  • Opis
  • Oznaka gume
  • Ocjena klijenta
  • Technical specifications

Star Performer SUV-1

Razumna cijena i dobre kvalitete ne moraju biti međusobno isključivi kao sto dokazuje Star Performder SUV 1. Distribuira je isključivo Delticom i specijalno je dizajnirana za SUV vozila i terenska vozila. Ponuđena u veličinama od 16 do 21 inča pogodna je za kompaktne modele kao i sportske strojevi. Dostupna je sa zaštitom naplatka kao iu ojačanim verzijama i može se kreće ovisno o veličini guma do 300 km / h (186 mph). Naručite Star Performer SUV 1 danas na autogume.rs i iskoristite posebno nisku cijenu.

Gume vrhunske kvalitete namijenjene za SUV vozila. Nude optimalno prianjanje i stabilnost na bilo kojoj površini puta, kako mokroj tako i suhoj. Široki žljebovi i masivni blokovi gazećeg sloja osiguravaju sigurnost i precizno rukovanje, posebno u zavojima. Rizik od proklizavanja je znatno snižen zbog žljebova i lamela koje pomažu učinkovito odvođenje vode iz gazećeg sloja. Razina buke je također snižen, a udobnost vožnje je povećana.

EU oznake na gumama i njihove značajke

EU oznake na gumama i njihove značajke

Europska unija, je pod rednim brojem CE 1222/2009, propisala da sve gume proizvedene nakon 1. srpnja 2012 za automobile i teretna vozila ukljuèuju EU standarde. Naljepnice na gumama ukazuju na tri radne karaktristike (performanse) potrošnja goriva klasificirani od A do G, prianjanje klasificirano od A do G, i emisija buke u decibelima.

Kategorije guma pod utjecajem ove regulacije su: Protektirane gume, profesionalne off-road gume, trkaæe / sportske automobilske gume, kao i specijalne gume dizajnirane za poboljšanje trakcije, kao što su MAG, T-tip privremene rezervne gume, gume za automobile izgraðene prije 1990. godine, gume s najveæom maksimalnom brzinom od 80 km / h, gume za felge promjera manjeg ili jednakog 254 mm ili veæe ili jednake 635 mm.

Ove oznake su namijenje s jedne strane da promovišu ekonomsku i ekološku uèinkovitost u prometu, kao i na sigurnost u saobraæaju, sa druge strane da pomognu potrošaèima da naprave pravi odabir guma osiguravajuæi odreðeni stupanj transparentnosti proizvoda. Ipak, oznaka je bila kritizirana jer pokazuje vrlo ogranièen broj obilježja. Struènjaci tvrde da gume imaju mnogo više moguænosti koje su važne i relevantne za bezbednost na putu, ukljuèujuæi, na svojstva akvaplaninga, stabilnost vozila, radni vijek, svojstva proizvoda na mokrim i suhim cestama, osim prianjanje, svojstva na snijegu. Proizvoðaèi guma ukazuju da rezultati testa iz razlièitih institucija i industriskih èasopisa trebaju ostati vrlo važan izvor informacija za krajnjeg potrošaèa, jer se fokusiraju na te ocijene i široku paletu kao i na svojstva i osobine guma.

Star Performer SUV-1 recenzija gume

Prosjek
Prianjanje u suhim uvjetima
Kočenje u suhim uvjetima
Prianjanje u mokrim uvjetima
Kočenje u mokrim uvjetima
Prianjanje u snijegu
Udobnost u vožnji
Interna razina buke
Trošenje guma
Potrošnja goriva
Pređenini kilometri 560.560
Marka Star Performer
Model guma SUV-1
Dimension 235/55 ZR18 104W XL 4PR
Širina 235
Tyre profile 55
Construction type ZR
Veličina gume 18
Indeks opterećenja 104
Index brzine (W)
With/Without Valve (TT/TL) Guma zahtijeva unutarnju gumu
M/C No
*Cijene važe (osim ako nije drugačije naznačeno) po komadu i uključuju PDV plus troškove prijevoza unutar Hrvatske.
**Više od 90% naših narudžbi dolazii do kupca u određenom vremenu za isporuku.
Koristimo cookies. Korištenjem ove web stranice prihvaćate njihovu upotrebu.
OK