Press - Tirendo.hr | tirendo.hr

O Tirendu

Delticom OE SRL je europski online shop za auto gume i dodatnu opremu. Kako bi mogao neprestano nuditi najbolju moguću uslugu svih vremena, Tirendo se oslanja na dinamični tim iskusnih stručnjaka u industriji, Internet profesionalace i stručnjake za gume. Cilj je osigurati profesionalnost, strast i inovacije za kupca, zajedno s novim i jednostavnim iskustvom u kupnji, kao i izvanredan omjer cijene i performansi. Mi se fokusiramo na kvalitetu, brzinu i edukovanu službu za korisnike.

Povijest

21. ožujak 2012. godine je obilježen kao prekretnica u povijesti Tirenda: Na današnji dan je tvrtka sa osnivačima Felixom Vögtle (marketing, upravljanje odnosima s korisnicima i ljudski potencijali) i Erikom Heinelt (proizvodnja, poslovna inteligencija i IT) bila pokrenuta.

To je bio početak - još uvijek uglavnom nezapažena u javnosti - od detaljnog ispitivanja i validacije serije. Od lipnja 2012. je pokrenuta široka i brza internacionalizacija, kroz koju je tvrtka postala konkurentan i jak Europski igrač. Od 17. rujna 2013. godine, stručnjak za gume Tirendo je dio Delticom AG. Suradnja i dijeljenje resursa omogućuje da budu ostvareni najbolji sinergijski učinci, a obje tvrtke su u mogućnosti da imaju korist od stručnosti druge. U sklopu stjecanja, uprava je dobila novog člana i podršku od Markusa Bihlerda (financije, odnosi s investitorima, internacionalizacija i organizacijski razvoj) u rujnu 2013. godine.U medjuvremenu je radio kao privatni investitor kapitala kod EQT Partners u Münchenu i Varšavi, i u Blackstone Group u Londonu. U ljeto 2013. godine bio je značajno uključen u spajanje Delticom AG i Tirendo Holdinga. Felix Vögtle radio nakon studija kao generalni direktor u Gimigames, platforma za puzzle igre, kao i u Rocket environment. Erik Heinelt je takodjer bio aktivan u Rocket Internet GmbH prije Tirenda i bio je zaposlen kao drugi izvršni direktor Dafiti, modnoj platformi za južnoameričko tržište.

Ambasador brenda

Tirendo je sklopio partnerstvo od 2012. - 2015. godine s četverostrukim svjetski prvak Formule 1 Sebastianom Vettelom kao ambasadorom brenda. Trkač je bio glavni lik u spektakularnim i zabavnim reklamama za profesionalce za gume. One su emitirane na više TV kanala u Njemačkoj, Austriji te u Nizozemskoj i Poljskoj.

Nagrade

Za Tirendo su objektivni savjeti, orijentacija na kupaca i transparentnost u prvom planu. TÜV Saarland je nagradio stručnjaka za gume u pogledu omjera cijena-performanse sa najvećom ocjenom "odličan" u segmentu platformi za online prodaju guma. Štoviše Tirendo kao preferirani partner ADAC pruža uvijek iz prve ruke najnovija izvješća o ispitivanju i rezultate za svoje klijente.

Sigurno rukovanje informacijama i podacima kupaca je zajamčeno od strane njemačkog Ureda za zaštitu potrošača i uspostavljena je etiketa kvalitete Pouzdana Trgovina koja potvrđuje svojom certifikacijom najmoderniju zaštitu kupaca i kvalitetnu razinu na tirendo.hr. Osim toga, SSL certifikat sigurnosti obećava da je zaštita podataka dobra. To je razlog zašto su potrošači u mogućnosti da traže, kreću se i kupuju posve sigurno na web stranici.

Imate pitanja?

U slučaju da imate dodatnih pitanja ili ste zainteresirani za dodatni press materijal, kontaktirajte nas na press@tirendo.com.


Bit će nam drago da vas čujemo.

Koristimo cookies. Korištenjem ove web stranice prihvaćate njihovu upotrebu.
OK