Korisnička podrška (Po–Pe: 7–22): +38517776638

O Tirendu

Tirendo Holding GmbH je europski online shop za auto gume i dodatnu opremu. Kako bi mogao neprestano nuditi najbolju moguću uslugu svih vremena, Tirendo se oslanja na dinamični tim iskusnih stručnjaka u industriji, Internet profesionalace i stručnjake za gume. Cilj je osigurati profesionalnost, strast i inovacije za kupca, zajedno s novim i jednostavnim iskustvom u kupnji, kao i izvanredan omjer cijene i performansi. Mi se fokusiramo na kvalitetu, brzinu i edukovanu službu za korisnike.

Povijest

21. ožujak 2012. godine je obilježen kao prekretnica u povijesti Tirenda: Na današnji dan je tvrtka sa osnivačima Felixom Vögtle (marketing, upravljanje odnosima s korisnicima i ljudski potencijali) i Erikom Heinelt (proizvodnja, poslovna inteligencija i IT) bila pokrenuta.

To je bio početak - još uvijek uglavnom nezapažena u javnosti - od detaljnog ispitivanja i validacije serije. Od lipnja 2012. je pokrenuta široka i brza internacionalizacija, kroz koju je tvrtka postala konkurentan i jak Europski igrač. Od 17. rujna 2013. godine, stručnjak za gume Tirendo je dio Delticom AG. Suradnja i dijeljenje resursa omogućuje da budu ostvareni najbolji sinergijski učinci, a obje tvrtke su u mogućnosti da imaju korist od stručnosti druge. U sklopu stjecanja, uprava je dobila novog člana i podršku od Markusa Bihlerda (financije, odnosi s investitorima, internacionalizacija i organizacijski razvoj) u rujnu 2013. godine.U medjuvremenu je radio kao privatni investitor kapitala kod EQT Partners u Münchenu i Varšavi, i u Blackstone Group u Londonu. U ljeto 2013. godine bio je značajno uključen u spajanje Delticom AG i Tirendo Holdinga. Felix Vögtle radio nakon studija kao generalni direktor u Gimigames, platforma za puzzle igre, kao i u Rocket environment. Erik Heinelt je takodjer bio aktivan u Rocket Internet GmbH prije Tirenda i bio je zaposlen kao drugi izvršni direktor Dafiti, modnoj platformi za južnoameričko tržište.

Ambasador brenda

Tirendo je sklopio partnerstvo od 2012. - 2015. godine s četverostrukim svjetski prvak Formule 1 Sebastianom Vettelom kao ambasadorom brenda. Trkač je bio glavni lik u spektakularnim i zabavnim reklamama za profesionalce za gume. One su emitirane na više TV kanala u Njemačkoj, Austriji te u Nizozemskoj i Poljskoj.

Nagrade

Za Tirendo su objektivni savjeti, orijentacija na kupaca i transparentnost u prvom planu. TÜV Saarland je nagradio stručnjaka za gume u pogledu omjera cijena-performanse sa najvećom ocjenom "odličan" u segmentu platformi za online prodaju guma. Štoviše Tirendo kao preferirani partner ADAC pruža uvijek iz prve ruke najnovija izvješća o ispitivanju i rezultate za svoje klijente.

Sigurno rukovanje informacijama i podacima kupaca je zajamčeno od strane njemačkog Ureda za zaštitu potrošača i uspostavljena je etiketa kvalitete Pouzdana Trgovina koja potvrđuje svojom certifikacijom najmoderniju zaštitu kupaca i kvalitetnu razinu na tirendo.hr. Osim toga, SSL certifikat sigurnosti obećava da je zaštita podataka dobra. To je razlog zašto su potrošači u mogućnosti da traže, kreću se i kupuju posve sigurno na web stranici.

Imate pitanja?

U slučaju da imate dodatnih pitanja ili ste zainteresirani za dodatni press materijal, kontaktirajte nas na press@tirendo.com.


Bit će nam drago da vas čujemo.

x

Tirendo.hr koristi kolačiće kako bi Vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici. Korištenjem naše stranice, pristajete na korištenje kolačića.

OK Više informacija

Tirendo.hr koristi kolačiće kako bi Vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici. Korištenjem naše stranice, pristajete na korištenje kolačića.

OK Više informacija