Uključite se u tirendo.hr Affiliate program!

 

affiliates

Imate sajt o automobilima, gumama ili naplatcima sa velikim prometom? Želite li zaraditi novac sa vašom stranicom? tirendo.hr partnerski program vam to olakšava!

Postanite partner trgovine tirendo.hr:

Uključite se odmah u naš Affiliate program putem affiliate Marketing mreže Awin, Dognet I zaradite svoje prve provizije ukoliko već sutra! Pristup i sudjelovanje u našem Affiliate programu su besplatni.

Sada možete izabrati vašu omiljenu mrežu:

Awin

Registracija putem Awin

Dognet

Registracija putem Dognet

1. Integrirajte reklamne materijale:

Nudimo vam razne promotivne materijale, koji se mogu lako integrirati na vašu stranicu . Naš portfolio promotivnog materijala uključuje sve uobičajene stvari kao što su baneri, tekst linkovi, i polja za pretraživanje guma ( također su dostupne i etikete u bijeloj verziji ). Ovde možete pronaći ponešto za svaku stranicu! Također preporučujemo integriranje našeg promotivnog materijala u vaš newsletter radi dodatnog poboljšanja vaših provizija .

2. Vršite prodaju:

U slučaju da, posjetitelj vašeg sajta klikne na integriranu tirendo.hr reklamu biće preusmjeren u našu online trgovinu tirendo.hr. Dobit ćete atraktivnu proviziju od 3% za svaku kupnju ostvarenu u našoj online trgovini, preko korisnika koji nas posjeti sa vaše stranice. (Provizija se obračunava na vrijednost narudžbenice bez PDV-a i isporuke / pakiranja).

3. Zaradite provizie:

Možete zaraditi značajne provizije, čak i sa nekoliko kupnji mjesečno.

Naši uvjeti za Affiliate.

tirendo.hr Affiliate Programme:

Koristimo cookies. Korištenjem ove web stranice prihvaćate njihovu upotrebu.
OK