Nankang
Napomena: Gume se isporučuju bez felgi
(Felga na slici je samo za ilustrativne svrhe.)
Nankang

Nankang Winter Activa SV-3 205/55 R17 95V XL

Nankang

Nankang Winter Activa SV-3 205/55 R17 95V XL

Veličina gume
205/55 R17 95V XL 
Dostupnost:
Na lageru
gume:
zimskih gumaWi
M+S karakteristika
sa oznakom snežne pahuljice
Brzina:
V: Odobreno do a 240 km/h
EAN:
4717622055542
Article Number:
R-374729
Oznaka gume/ klasa učinkovitosti:
Za upite kontaktirajte nas na support​@tirendo.hr
960.00 kn
Cijena po stavki, uklj. PDV
Besplatna dostava*
7 - 10 radnih dana vrijeme dostave**
14 dana diskrecijska politika povratka***
Više od 100 partnerskih servisa

Dodajte proizvod za usporedbu

  • Opis
  • Oznaka gume
  • Technical specifications
  • VIDEO

Usmjereni dizajn gaza i poprečni kanali sa središnjeg utora s bočne strane gume poboljšavaju odvođenje vode pri vožnji na mokroj cesti, povlačenjem vode u centru s obje strane kroz poprečne žljebove. Guma također ima poboljšano prianjanje na ledu/snijegu, tako što zadržava snijeg i led u otvorima za lakše uklanjanje.

Bočni utor koji povezuje nepravilne uzdužne utore na uzorku (od užeg do šireg) smanjuje buku. Valoviti uzorak na dnu šireg utora pridonosi boljem odvođenju vode i prostoru za zadržavanje snijega i leda.

Isprepleteni uzdužni otvori za poboljšano odvođenje vode na mokrim cestama. Valoviti uzorak na dnu utora pridonosi prianjanju i trenju s tlom. V-blok, koji se nalazi na unutarnjoj strani uzdužnih utora poboljšava odvodnju i vuču na mokroj cesti.

Pilasti oblik uzdužnih otvora bočne strane guma dodaje početno trenje, te dodaje dodatnu stabilnost u zavojima. Utori na bočnim stranama guma poboljšavaju odvođenje vode i performanse na snježnim površinama.

Baš poput guma za terence, dizajn sa velikim uzorkastim stjenkama utora daje dodatno prianjanje na snijegu i ledu, te poboljšava performanse razgrtanja u zimskih uvjetima.

Usvojen dizajn 3D utora koji pružaju dubok, srednji i plitki utor na različitim mjestima uzoraka gume. Središnje rebro s najdubljim utorima za poboljšano prianjanje u snježnim uvjetima, te bočne stjenke za najplići utori za poboljšanu čvrstoću i performanse u zavojima.

EU oznake na gumama i njihove značajke

EU oznake na gumama i njihove značajke

Europska unija, je pod rednim brojem CE 1222/2009, propisala da sve gume proizvedene nakon 1. srpnja 2012 za automobile i teretna vozila ukljuèuju EU standarde. Naljepnice na gumama ukazuju na tri radne karaktristike (performanse) potrošnja goriva klasificirani od A do G, prianjanje klasificirano od A do G, i emisija buke u decibelima.

Kategorije guma pod utjecajem ove regulacije su: Protektirane gume, profesionalne off-road gume, trkaæe / sportske automobilske gume, kao i specijalne gume dizajnirane za poboljšanje trakcije, kao što su MAG, T-tip privremene rezervne gume, gume za automobile izgraðene prije 1990. godine, gume s najveæom maksimalnom brzinom od 80 km / h, gume za felge promjera manjeg ili jednakog 254 mm ili veæe ili jednake 635 mm.

Ove oznake su namijenje s jedne strane da promovišu ekonomsku i ekološku uèinkovitost u prometu, kao i na sigurnost u saobraæaju, sa druge strane da pomognu potrošaèima da naprave pravi odabir guma osiguravajuæi odreðeni stupanj transparentnosti proizvoda. Ipak, oznaka je bila kritizirana jer pokazuje vrlo ogranièen broj obilježja. Struènjaci tvrde da gume imaju mnogo više moguænosti koje su važne i relevantne za bezbednost na putu, ukljuèujuæi, na svojstva akvaplaninga, stabilnost vozila, radni vijek, svojstva proizvoda na mokrim i suhim cestama, osim prianjanje, svojstva na snijegu. Proizvoðaèi guma ukazuju da rezultati testa iz razlièitih institucija i industriskih èasopisa trebaju ostati vrlo važan izvor informacija za krajnjeg potrošaèa, jer se fokusiraju na te ocijene i široku paletu kao i na svojstva i osobine guma.

Marka Nankang
Model guma Winter Activa SV-3
Dimension 205/55 R17 95V XL
Širina 205
Tyre profile 55
Construction type R
Veličina gume 17
Indeks opterećenja 95
Index brzine (V)
With/Without Valve (TT/TL) Guma zahtijeva unutarnju gumu
M/C No
*Cijena uključuje PDV i troškove dostave pri naručivanju 2 ili više guma
**Više od 90% naših narudžbi dolazii do kupca u određenom vremenu za isporuku.
***Cijena uključuje PDV i troškove dostave pri naručivanju 2 ili više guma.

Newsletter

Budite u tijeku s našim newsletter-om i ne propustite niti jednu vijest i informacije o gumama, promocijama i natjecanjima!

Koristimo cookies. Korištenjem ove web stranice prihvaćate njihovu upotrebu.
OK