General
Napomena: Gume se isporučuju bez felgi
(Felga na slici je samo za ilustrativne svrhe.)
General

General GRABBER AT3 205/75 R15 97T

General

General GRABBER AT3 205/75 R15 97T

Godišnje doba:
A/T Reifen
Veličina gume
205/75 R15 97T 
Dostupnost:
Na lageru
gume:
Cijelogodišnje gumeGAN
M+S karakteristika
sa oznakom snežne pahuljice
Brzina:
T: Odobreno do a 190 km/h
EAN:
4032344775760
Article Number:
R-336894
Oznaka gume/ klasa učinkovitosti:
DEX:
Za upite kontaktirajte nas na support​@tirendo.hr
1,048.10 kn
Cijena po stavki, uklj. PDV
Besplatna dostava*
7 - 10 radnih dana vrijeme dostave**
14 dana diskrecijska politika povratka***
Više od 100 partnerskih servisa

Dodajte proizvod za usporedbu

  • Opis
  • Oznaka gume
  • Technical specifications

Guma za sve vrste terena razvijena je kako bi zadovoljila potrebe vozača SUV vozila, pikap kamiona i vozila za neuređene terene, koji žele imati kombinaciju izuzetnih offroad mogućnosti i pouzdanih manira potrebnih za uređene ceste.50:50 za uređene/za neuređene terene

  • Doživite jedno izuzetno prianjanje
  • Vozite po neuređenim terenima sa samopouzdanjem
  • Uživajte u maksimalnoj udobnosti

Doživite jedno izuzetno prianjanje

Inovativni dizajn uzorka postiže izuzetno prianjanje na neuređenim terenima pomoću rubova za prianjanje koji se dobro povezuju s mekanom površinom. Otvoreno rame u gaznoj površini jamči učinkovito samočišćenje, čime se na blatu postiže dodatna trakcija.

Vozite po neuređenim terenima sa samopouzdanjem

Gazna površina robusnog sastava i s ojačanim blokovima jamči dugi životni vijek trajanja gume čak i na grubom terenu. Čak štoviše, ona pruža pouzdanu stabilnost u svim dopuštenim uvjetima opterećenja, s ultra snažnim čeličnim remenovima.

Uživajte u maksimalnoj udobnosti

Jednolika geometrija blokova kojom se postiže ujednačena distribucija materijala, te optimizirano usmjerenje blokova, čime se postiže nesmetana interakcija s površinom ceste: obje te osobine omogućavaju znatno udobniju i ugodnu vožnju na cesti s gumom koja spada u liniju guma za sve vrste terena.

EU oznake na gumama i njihove značajke

EU oznake na gumama i njihove značajke

Europska unija, je pod rednim brojem CE 1222/2009, propisala da sve gume proizvedene nakon 1. srpnja 2012 za automobile i teretna vozila ukljuèuju EU standarde. Naljepnice na gumama ukazuju na tri radne karaktristike (performanse) potrošnja goriva klasificirani od A do G, prianjanje klasificirano od A do G, i emisija buke u decibelima.

Kategorije guma pod utjecajem ove regulacije su: Protektirane gume, profesionalne off-road gume, trkaæe / sportske automobilske gume, kao i specijalne gume dizajnirane za poboljšanje trakcije, kao što su MAG, T-tip privremene rezervne gume, gume za automobile izgraðene prije 1990. godine, gume s najveæom maksimalnom brzinom od 80 km / h, gume za felge promjera manjeg ili jednakog 254 mm ili veæe ili jednake 635 mm.

Ove oznake su namijenje s jedne strane da promovišu ekonomsku i ekološku uèinkovitost u prometu, kao i na sigurnost u saobraæaju, sa druge strane da pomognu potrošaèima da naprave pravi odabir guma osiguravajuæi odreðeni stupanj transparentnosti proizvoda. Ipak, oznaka je bila kritizirana jer pokazuje vrlo ogranièen broj obilježja. Struènjaci tvrde da gume imaju mnogo više moguænosti koje su važne i relevantne za bezbednost na putu, ukljuèujuæi, na svojstva akvaplaninga, stabilnost vozila, radni vijek, svojstva proizvoda na mokrim i suhim cestama, osim prianjanje, svojstva na snijegu. Proizvoðaèi guma ukazuju da rezultati testa iz razlièitih institucija i industriskih èasopisa trebaju ostati vrlo važan izvor informacija za krajnjeg potrošaèa, jer se fokusiraju na te ocijene i široku paletu kao i na svojstva i osobine guma.

Marka General
Godišnje doba A/T Reifen
Model guma GRABBER AT3
Dimension 205/75 R15 97T
Širina 205
Tyre profile 75
Construction type R
Veličina gume 15
Indeks opterećenja 97
Index brzine (T)
With/Without Valve (TT/TL) Guma zahtijeva unutarnju gumu
M/C No
*Cijena uključuje PDV i troškove dostave pri naručivanju 2 ili više guma
**Više od 90% naših narudžbi dolazii do kupca u određenom vremenu za isporuku.
***Cijena uključuje PDV i troškove dostave pri naručivanju 2 ili više guma.

Newsletter

Budite u tijeku s našim newsletter-om i ne propustite niti jednu vijest i informacije o gumama, promocijama i natjecanjima!

Koristimo cookies. Korištenjem ove web stranice prihvaćate njihovu upotrebu.
OK