Avon
Napomena: Gume se isporučuju bez felgi
(Felga na slici je samo za ilustrativne svrhe.)
Avon

Avon ZZ5 235/35 R19 91Y XL DOT2017

Avon

Avon ZZ5 235/35 R19 91Y XL DOT2017

Veličina gume
235/35 R19 91Y XL DOT2017 
Dostupnost:
Nažalost ne posjedujemo ovu gumu u zalihi.
gume:
ljetnih gumaSo
Brzina:
Y: Odobreno do a 300 km/h
Article Number:
R-425487
Oznaka gume/ klasa učinkovitosti:
DEX:
Za upite kontaktirajte nas na support​@tirendo.hr
Nažalost ne posjedujemo ovu gumu u zalihi.
Cijena po stavki, uklj. PDV
Besplatna dostava*
7 - 10 radnih dana vrijeme dostave**
14 dana diskrecijska politika povratka***
Više od 100 partnerskih servisa

Dodajte proizvod za usporedbu

  • Opis
  • Oznaka gume
  • Technical specifications

Dizajniran, razvijen, testiran i proizveden u Europi. ATD Inteligentni Asimetricni omotac podijeljen je u tri temeljna podrucja:

  • Unutrasnja ramena osmisljena kako bi dali visok kontakt pritiska na promicanje uravnotezene dubine kanala dezena i poboljsano drzanje na mokrom
  • Kontinuirane sredisnje brazde kako bi se osigurao efikasan razmak vode
  • Siroko kontinuirano vanjsko rame daje trag povjerljivosti rukovanja u mokrim i suhim uvjetima • Opti-noise tehnologija kako bi se osigurala tisa voznja
  • 2 sloja rayon kucista i podesena konstrukcija za ostro rukovanje
  • Funkcionalni zastitnici prirubnica kako bi zastitili svoje aluminijske naplatke od ostecenja
  • Novorazvijeni Tri Arc kalup oblika za poboljsanje kontakata tlaka distribucije rukovanje i uravnotezenog trosenja gaznoga sloja

Testirano u cijeloj Europi na stazama i cesta: Dinamicka i brza trajnost testiranja na Nürburgringu. Testiranje na mokrom i suhom na lokacijama u Velikoj Britaniji, spanjolskoj, Italiji i Njemackoj.

EU oznake na gumama i njihove značajke

EU oznake na gumama i njihove značajke

Europska unija, je pod rednim brojem CE 1222/2009, propisala da sve gume proizvedene nakon 1. srpnja 2012 za automobile i teretna vozila ukljuèuju EU standarde. Naljepnice na gumama ukazuju na tri radne karaktristike (performanse) potrošnja goriva klasificirani od A do G, prianjanje klasificirano od A do G, i emisija buke u decibelima.

Kategorije guma pod utjecajem ove regulacije su: Protektirane gume, profesionalne off-road gume, trkaæe / sportske automobilske gume, kao i specijalne gume dizajnirane za poboljšanje trakcije, kao što su MAG, T-tip privremene rezervne gume, gume za automobile izgraðene prije 1990. godine, gume s najveæom maksimalnom brzinom od 80 km / h, gume za felge promjera manjeg ili jednakog 254 mm ili veæe ili jednake 635 mm.

Ove oznake su namijenje s jedne strane da promovišu ekonomsku i ekološku uèinkovitost u prometu, kao i na sigurnost u saobraæaju, sa druge strane da pomognu potrošaèima da naprave pravi odabir guma osiguravajuæi odreðeni stupanj transparentnosti proizvoda. Ipak, oznaka je bila kritizirana jer pokazuje vrlo ogranièen broj obilježja. Struènjaci tvrde da gume imaju mnogo više moguænosti koje su važne i relevantne za bezbednost na putu, ukljuèujuæi, na svojstva akvaplaninga, stabilnost vozila, radni vijek, svojstva proizvoda na mokrim i suhim cestama, osim prianjanje, svojstva na snijegu. Proizvoðaèi guma ukazuju da rezultati testa iz razlièitih institucija i industriskih èasopisa trebaju ostati vrlo važan izvor informacija za krajnjeg potrošaèa, jer se fokusiraju na te ocijene i široku paletu kao i na svojstva i osobine guma.

Marka Avon
Model guma ZZ5
Dimension 235/35 R19 91Y XL DOT2017
Širina 235
Tyre profile 35
Construction type R
Veličina gume 19
Indeks opterećenja 91
Index brzine (Y)
With/Without Valve (TT/TL) Guma zahtijeva unutarnju gumu
M/C No
*Cijena uključuje PDV i troškove dostave pri naručivanju 2 ili više guma
**Više od 90% naših narudžbi dolazii do kupca u određenom vremenu za isporuku.
***Cijena uključuje PDV i troškove dostave pri naručivanju 2 ili više guma.

Newsletter

Budite u tijeku s našim newsletter-om i ne propustite niti jednu vijest i informacije o gumama, promocijama i natjecanjima!

Koristimo cookies. Korištenjem ove web stranice prihvaćate njihovu upotrebu.
OK